Textiel bedrukken

Wenst u een exclusieve uitstraling voor uw kledij? Je kan bij YouPrint allerlei textiel laten bedrukken
zoals T-shirts, sweaters, petten, softshell jassen, dekens, handdoeken, …

Flex Transfer

Hebt u textiel met prints nodig in 1 kleur en in kleine oplagen? Dan raden we flex transfer aan. U heeft de keuze uit tal van verschillende flex types voor een uniek resultaat: van mat tot opvallend neon en glitter. Hier wordt de print uitgesneden uit vinyl. Flex transfer is een hoogwaardige en duurzame vinyl transfer, bijzonder geschikt voor sportkleding en werkkleding.

Cloud Opslag
Al uw geleverde ontwerpen worden bewaard op onze cloud. Voor herhalende bestellingen hoeft je niet opnieuw bestanden door te sturen. Deze bewaren wij voor u gratis!

Hoe lever ik mijn bestanden het best aan?

  • Een vectorieel bestand in aparte lagen op ware grootte.
  • Minimale resolutie van 300 dpi. Dit is een eenheid van resolutie van aangeleverde bestanden, uitgedrukt in pixels per inch. Hoe hoger het getal, hoe meer kwaliteit we kunnen leveren.
  • De beste manier voor het aanleveren van bestanden is via een WeTransfer link of link vanop uw downloadsite met daarop uw ontwerp. Dit verkleint de foutmarge. Een andere mogelijkheid is het opsturen van het bestand als bijlage bij een e-mail.
  • We rekenen een éénmalige kost voor het opmaken van een beeld.

Kleding zelf aanleveren?

We kunnen uw aangeleverde kleding bij YouPrint bedrukken of borduren. Als u uw T-shirt, sweater, broek, jassen, pet, … bezorgt dan doen wij het drukwerk voor u. Deze kan u zelf gebruiken of u kan uw gepersonaliseerde kledij ook doorverkopen aan uw eigen klanten.

Posities

Voor we een aangepaste offerte opmaken, is het belangrijk om weten welke posities op kleding tot de mogelijkheden behoren.

Het is mogelijk om over naden en dicht bij de kraag te transfereren, maar de naden blijven zichtbaar.

Op deze posities en afmetingen kunnen we een kwalitatieve bedrukking waarborgen.

You-print.be gebruikt cookies. Deze zijn nodig om You-print.be zo goed mogelijk te laten werken. Daarnaast zijn er statistische en marketing cookies die we gebruiken om de gebruikerservaring en onze marketinguitingen continue te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.